Sprzedajesz punkty? Ten temat może cię zainteresować!

Oferty wymiany, sprzedazy lub zakupu kart.

Sprzedajesz punkty? Ten temat może cię zainteresować!

Postprzez Hint » 28 Lip 2010, 22:02

Witam wszystkich handlarzy, jak i również zwykłych użytkowników. Mam dla was ofertę, która was zaciekawi.
Jak wiadomo, co roku płacimy za domenę, więc pieniądze w jakiś sposób muszę uzbierać. Na stronie pojawiły się reklamy, jednak nie dają one zbyt wielkich dochodów (na chwilę obecną to coś koło złotówki. Reklamy jeszcze napewno zostaną przez jakiś czas na stronie, tymczasem chciałbym przedstawić ofertę, dzięki której zdobędziemy pieniądze na domenę w nieco bardzo pożyteczny dla was sposób.

Część z was handluje punktami, postanowiłem więc dać wam możliwość wyróżnienia waszego tematu za parę złoty, które zostaną przekazane na domenę. Oto cennik:
3zł/miesiąc => przyklejony temat w dziale "Handel" (opłata na Paypal)
5zl/miesiąc => reklama na glownej jako link do tematu poprostu - pomiędzy "ostatnimi tematami", a ramką "sponsorzy" (opłata na Paypal)
30 groszy/dzień => wyświetlanie banneru na stronie głównej w miejscu "sponsorzy" przez system Adtaily (tu niestety opłatę otrzymamy po uzyskaniu kwoty 100zł)

Oczywiście są pewne warunki, ale myślę, że są one jak najbardziej w porządku w stosunku do was. Otóż, każdy handlarz, który chce być reklamowany, musi mieć już jakiś staż - przynajmniej kilka pozytywnych opinii użytkowników. Myślę, że ten warunek pozwoli nam uchronić was przed oszustami :).

Zainteresowanych ofertą proszę o kontakt TUTAJ ORAZ NA PW.
Awatar użytkownika
Hint

Nick w grze: Hint
Dołączenie: 20 Sty 2009, 21:41
Punkty Wiedzy Battleforge: 0

Re: Sprzedajesz punkty? Ten temat może cię zainteresować!

Postprzez Rafek » 29 Lip 2010, 07:23

A że tak spytam jaka kwota jest potrzebna?
Rafek

Dołączenie: 16 Lut 2010, 18:52

Re: Sprzedajesz punkty? Ten temat może cię zainteresować!

Postprzez Hint » 29 Lip 2010, 13:43

Coś koło 120 zł.
Nie mogę ci pomóc, jestem administratorem.
Awatar użytkownika
Hint

Nick w grze: Hint
Dołączenie: 20 Sty 2009, 21:41

Powróć do Handel

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość