Jak wiadomo, co roku płacimy za domenę, więc pieniądze w jakiś sposób muszę uzbierać. Na stronie pojawiły się reklamy, jednak nie dają one zbyt wielkich dochodów (na chwilę obecną to coś koło złotówki. Reklamy jeszcze napewno zostaną przez jakiś czas na stronie, tymczasem chciałbym przedstawić ofertę, dzięki której zdobędziemy pieniądze na domenę w nieco bardzo pożyteczny dla was sposób.
Część z was handluje punktami, postanowiłem więc dać wam możliwość wyróżnienia waszego tematu za parę złoty, które zostaną przekazane na domenę. Oto cennik:
3zł/miesiąc => przyklejony temat w dziale "Handel" (opłata na Paypal)
5zl/miesiąc => reklama na glownej jako link do tematu poprostu - pomiędzy "ostatnimi tematami", a ramką "sponsorzy" (opłata na Paypal)
30 groszy/dzień => wyświetlanie banneru na stronie głównej w miejscu "sponsorzy" przez system Adtaily (tu niestety opłatę otrzymamy po uzyskaniu kwoty 100zł)
Oczywiście są pewne warunki, ale myślę, że są one jak najbardziej w porządku w stosunku do was. Otóż, każdy handlarz, który chce być reklamowany, musi mieć już jakiś staż - przynajmniej kilka pozytywnych opinii użytkowników. Myślę, że ten warunek pozwoli nam uchronić was przed oszustami
Zainteresowanych ofertą proszę o kontakt TUTAJ ORAZ NA PW.